Zandpad 114
3241 GZ Middelharnis
T. 0187 84 47 31
welkom@hethuisvanjansen.nl

Verkoop

Veel vragen moeten beantwoord worden. Welke prijs kunt u voor uw woning vragen, maar belangrijker nog, wat is uw woning echt waard? Het Huis van Jansen beschikt over alle gegevens om de juiste waarde te bepalen.

Wat is een goed marketingplan? Uw woning komt natuurlijk met goede informatie en foto’s op onze site en verkoopsites als VBO, Huizen op Flakkee en Funda, maar Het Huis van Jansen wil meer voor u betekenen! Het papierwerk wordt professioneel verzorgd, zodat u als verkoper aan uw juridische verplichtingen voldoet en geen problemen na verkoop krijgt. Wij informeren u graag over onze verkoopstrategie en het tarief.

Aankoop

Na één bezichtiging van dit droomhuis bent u verkocht: deze woning is precies wat u zoekt! Laat u niet meeslepen in uw enthousiasme, maar schakel een specialist in.

Het Huis van Jansen adviseert u niet alleen over de prijs, maar let ook op zaken waar u mogelijk nog niet aan gedacht heeft. Te denken valt aan erfdienstbaarheden, gemeentelijke beperkingen, aanschrijvingen of bouwkundige inspecties. Het Huis van Jansen begeleidt het papierwerk, de eindinspectie en de overdracht bij de notaris deskundig, zodat u na uw aankoop zorgeloos kunt genieten. Wij adviseren u graag over onze aankoopstrategie en het tarief.

Taxaties

Als gecertificeerd taxateur, ingeschreven bij het VastgoedCert en NRVT, kan Danielle iedere taxatie van particulier onroerend goed verzorgen.

Het Huis van Jansen is aangesloten bij het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut) en VBO en taxeert volgens de voorwaarden van het NWWI, zodat u voor taxaties voor een hypotheek, ook met Nationale Hypotheek Garantie, aan het juiste adres bent.

Het Huis van Jansen taxeert deskundig en op korte termijn. Bel gerust voor ons tarief!

Overig

Het Huis van Jansen is een goed geïnformeerde partner voor professionele opdrachtgevers zoals projectontwikkelaars, gemeenten en woningbouwverenigingen.

Wij houden continu de vinger aan de pols wat betreft laatste regel- en wetgeving, juridische en fiscale aspecten. Wij adviseren u graag!

maak een afspraak