Klanten aan het woord

Chris & Ennie

Chris en Ennie waren niet echt op zoek, maar hebben toch laatst hun droomhuis gekocht! ‘’Het was nog niet direct de bedoeling om hier te vertrekken’’, vertellen Chris en Ennie. ‘’De gedachte speelde al wel wat langer, omdat al twee van de vier kinderen uitgevlogen zijn en volgend jaar mogelijk nummer drie het nest gaat verlaten. Het huis met zes slaapkamers wordt dus een beetje te groot. Nu kregen we de mogelijkheid om
wat kleiner en vooral vrij in de polder te gaan wonen en dat was een kans die we niet voorbij wilden laten gaan’’.

scroll

Nadat zoon Sjoerd een link doorstuurde van de vrijstaande dijkwoning met fenomenaal uitzicht aan de Langstraat 72 in Achthuizen, planden Chris en Ennie spontaan een bezichtiging en werden direct verliefd op de woning en de unieke locatie! Tijdens de bezichtiging met één van De Dames van Jansen Huis werd dit enthousiasme gedeeld en was er gelijk een klik. Niet veel later stond de ondertekening gepland en was het huis gekocht!

Nog een keer ”Dream, Plan, Do”

Binnen no time.. Gekocht én verkocht!

Omdat Chris en Ennie de begeleiding als zeer prettig hebben ervaren, mochten De Dames van Jansen ook aan de slag met de verkoop van de huidige woning aan het Handelsterrein 36 te Oude-Tonge. De eerste dag werden er gelijk vier bezichtigingen gepland en zoals Chris en Ennie verliefd werden op de nieuwe woning, werden de kopers dit ook op de huidige woning. Binnen één week konden ook hier de verkocht stickers geplakt worden en was het plaatje compleet.

Chris en Ennie tellen af naar het moment dat ze heerlijk kunnen gaan genieten van de rust en de ruimte die de nieuwe woning te bieden heeft!

Op naar prachtige Polderlandschappen!

WIJ ZIJN TROTS

“Alles is ongelooflijk snel gegaan. Eigenlijk binnen één maand alles geregeld, zowel de aankoop als de verkoop en dat onder de goede begeleiding van De Dames van Jansen!”

Ook uw huis verkopen