Klanten aan het woord

Davy & Jara

Welkom… again!

Als geen geheel onbekende mochten wij opnieuw binnenstappen in de woning aan de Eendrachtstraat 33. Maar dit keer met een ander doel. Waar wij eerder de woning getaxeerd hebben voor de aankoop, hebben Davy en Jara inmiddels hele leuke andere plannen!

Na een totale verbouwing van de Eendrachtstraat, waar ook wij even 2 keer moesten kijken of we wel echt in dezelfde woning stonden, staat namelijk een verhuizing naar een ander heel leuk karakteristiek pand in Middelharnis op de planning.

scroll

  Verhuizen begint bij Het Huis van Jansen!

  Dit keer mochten wij Davy en Jara dan ook adviseren bij de verkoop van hun woning. De klik was er nog steeds, niet alleen met Davy en Jara, maar ook zeker met de woning. Een heus ‘’plaatje’’ was dan ook het resultaat van de vele inspanningen. Niet veel later mochten we, met veel plezier, aan de slag met de verkoop van deze instap-klare woning.

  De eerste reacties kwamen binnen, net als de complimenten over de woning. De agenda voor de kijkdag liep dan ook snel vol met als resultaat een super snelle verkoop en twee hele blije partijen!

  Het aftellen kan beginnen, aan het begin van de zomer verhuizen Davy & Jara naar hun nieuwe pareltje, om wellicht toch ook wel weer wat kleine aanpassingen te gaan doen? Dat het wederom een uiterst sfeervolle woning gaat worden weten wij in ieder geval zeker!

  Heel veel geluk op jullie nieuwe adres!

  En nu…? Op naar een straat verder!

  WIJ ZIJN TROTS

  “Voor ons was de keuze niet moeilijk om voor Het Huis van Jansen te kiezen. Mareille kwam kundig, oprecht en vriendelijk over waardoor wij gelijk een vertrouwd gevoel hadden. Als het contact verliep erg fijn en snel, en je kunt met al je vragen terecht. Als we terug kijken op het hele proces, is dit een perfecte keuze geweest!”