Klanten aan het woord

Frits & Karin

‘’Het is heerlijk wonen in Melissant… maar toch bleven er kriebels om terug te gaan naar Ouddorp…’’ Frits, Karin en zoontje Roan hebben hun droomhuis gevonden in Ouddorp nadat ze 4 jaar met veel plezier aan de Amaliastraat 11 in Melissant hebben gewoond. Frits is wellicht een bekend gezicht vanuit zijn functie bij ‘Adviesgroep De Vogel’ en Karin werkt met veel plezier in ‘Hotel de Zeeuwse Stromen’ in Renesse.

scroll

Wonen dichtbij het werk is dan gelijk het eerste pluspunt van de verhuizing. Zo is Frits zijn werk nu ”om de hoek” en ook Karin hoeft minder kilometers te maken! Karin, geboren en getogen in Ouddorp stond dan ook te springen om terug te gaan naar ”haar roots”.. Frits moest als échte Melissantenaar wel even slikken, maar gelukkig was de keuze snel gemaakt; het droomhuis was gekocht en het klussen kon beginnen!

‘Back to the roots’

En dan heel snel.. verkocht!

Na de aankoop van de woning in Ouddorp, was het dan ook tijd om de huidige woning aan de Amaliastraat 11 te verkopen. Met veel plezier mochten De Dames van Jansen aan de slag met de verkoop en al snel konden (onder begeleiding van de stoere Roan) de verkocht-stickers geplakt worden!

Ondertussen woont het leuke stel in een gave vrijstaande woning in Ouddorp en kregen we het heugelijke nieuws dat ze net klaar zijn met het allernieuwste project.. de babykamer voor pasgeboren dochter Lucy! Ons ‘’Beertje van Jansen’’ is onderweg naar jullie adres! Namens De Dames van Jansen van harte gefeliciteerd en heel veel geluk in jullie nieuwe woning!

‘Beertje van Jansen’ is onderweg!

WIJ ZIJN TROTS

‘’De Dames van Jansen hebben ons deskundig en professioneel begeleid bij de verkoop van ons huis. Ze hebben ons van A tot Z ontzorgt,  zijn altijd bereikbaar voor vragen en mede door hun grote netwerk waren wij ons huis heel snel kwijt. Wat ons betreft een top team!’’

Ook uw huis verkopen