Klanten aan het woord

Pieterjan & Mascha

Pieterjan & Mascha waren geen vreemden voor ons… niet alleen door de aanschaf van een prachtige kavel, maar ook vanuit ‘’het dorp’’ zeker geen onbekende gezichten. Bij de verkoop van de eigen woning én de aankoop van de kavel moesten zij dan ook direct aan ons denken. Niet veel later mocht Danielle binnenstappen in de uiterst verrassende en sfeervolle woning aan de Geldersedijk 45 te Dirksland.

scroll

Direct bij binnenkomst voel je de liefde die er door Pieterjan, Mascha, Déjan en Damphy ingestopt is. Zo heeft Pieterjan door de jaren heen de woning geheel zelf aangepakt, vergroot en aangepast aan het hedendaagse wooncomfort. Het resultaat is dan ook een uniek, warm (t)huis op een wel heel kenmerkend plekje. Maar… waarom dan verhuizen? Het was met ‘’pijn in hun hart’’ dat Pieterjan en Mascha besloten ons zwarte te koop bord in de tuin te plaatsen, maar met de gedachten bij hun nieuwe droomhuis aan de rand van Dirksland!

Van kavel naar villa!

Aankoop én verkoop

Door zowel de aankoop van de kavel als de verkoop van de eigen woning te mogen verzorgen waren de Dames van Jansen niet alleen zeer betrokken bij het gehele proces, maar mochten zij de familie ook op meerdere vlakken begeleiden en adviseren, met een heel mooi resultaat… De woning was namelijk al binnen slechts enkele weken VERKOCHT! ‘’Stuk voor stuk toppers bij Het Huis van Jansen, deskundig, professioneel, maar ook toegankelijk en behulpzaam… aldus PieterJan en Mascha.’’

Voor nu is het aftellen naar de oplevering van onze nieuwe woning, waar we nog even ‘’geduld’’ voor moeten hebben, maar waar we al regelmatig een kijkje gaan nemen. We kijken heel erg uit naar ons nieuwe plekje en zijn blij dat we, mede dankzij Het Huis van Jansen, ons ‘’oude’’ plekje met een gerust hart achter kunnen laten aan hele fijne nieuwe bewoners.

Nu… aftellen!

WIJ ZIJN TROTS

‘’Voor iedereen die dan ook een betrokken en zeer prettige makelaar zoekt op Goeree-Overflakkee: ‘’bij Het Huis van Jansen moet je zijn’’. Wij raden de dames dan ook zeker aan bij onze familie en vrienden!’’

Ook uw huis verkopen