Zandpad 114
3241 GZ Middelharnis
T. 0187 84 47 31
welkom@hethuisvanjansen.nl
De Nieuwe Gooye Oostvleugel
3247 Dirksland
VERKOCHT
Prev
Next
Deel via
Neem contact
met mij op
Bekijk
alle foto's
& video's

Laatste fase Oostvleugel De Nieuwe Gooye binnenkort start verkoop!

Door de aanhoudende vraag in wat wel de mooiste woonwijk van Nederland wordt genoemd, De Nieuwe Gooye, wordt opnieuw een nieuwe fase gerealiseerd! Oostvleugel is gelegen aan de rand van De Nieuwe Gooye. Ondanks het grote succes van de reeds gerealiseerde woningen met haar tijdloze architectuur en luxueuze uitstraling, krijgen de nieuwe woningen wederom een geheel eigen identiteit. Uiteraard wel weer met de inmiddels bekende hoogwaardige en duurzame materiaalkeuze en comfortabele afwerkingen, zodat u straks duurzaam en energiezuinig kunt wonen.

Buitengewone kansen!

Tussen-, hoek-, twee-onder-een-kapwoningen. Bent u klaar voor de oversteek?

Tussenwoningen: kavels van ca. 144 m2 tot ca. 173 m2
Hoekwoningen: kavels van ca. 236 m2 tot ca. 325 m2
2/1 kapwoningen: kavels van ca. 286 m2 tot ca. 475 m2

Start verkoop: Q4 2018
Start bouw: onbekend
Volledige prijslijst te downloaden onder documentatie
Ook op de website www.denieuwegooye.nl kunt u alle informatie bekijken!

Hebben wij uw interesse gewekt? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat wij u nader kunnen informeren!

Perceel:

Kadastrale aanduiding: nader op te geven
Perceelgrootte: vanaf ca. 144 m2 tot ca. 475 m2
Soort: volle eigendom
Tuinligging: divers

Opstallen:

Aanvang bouw: Q4 2018
Bouwaard: traditionele projectbouw
Isolatie: volledig
Woonoppervlakte: vanaf ca. 125 m2
Inhoud: vanaf ca. 400 m3
Energielabel: A

Wegens enorm succes wordt woonwijk De Nieuwe Gooye uitgebreid! De wijk wordt geroemd om haar unieke uitstraling en tijdloze architectuur. De Nieuwe Gooye is een ontzettend mooie en ruim opgezette woonwijk geworden, waarbij veel aandacht is besteed aan water, groenpartijen en natuur. De Nieuwe Gooye is gelegen aan de zuidkant van Dirksland, waar een nieuw stukje Dirksland is gevormd, De Oostvleugel is gelegen aan de rand van de woonwijk. De Nieuwe Gooye is een prachtig project en zeer zeker Dirksland waardig!

Dirksland, een centraal gelegen dorp op Goeree-Overflakkee, kan worden getypeerd als vriendelijk en betrokken. De oude dorpskern beschikt over een groot aantal monumentale gevels, waarmee de rijke historie wordt benadrukt. Het dorp vervult een streekfunctie op het gebied van zorg met het gevestigde ziekenhuis. Ook de monumentale watertoren is een duidelijk herkenningspunt. Dirksland biedt diverse dagverswinkels als ambachtelijke slager, groentewinkel en bakker, maar ook een supermarkt en twee basisscholen. Op slechts enkele kilometers afstand, in het naastgelegen Middelharnis, treft u een royaal winkelaanbod van onder andere landelijke winkelketens en ook een ruime keuze uit middelbaar onderwijs. De natuur rondom Dirksland biedt mogelijkheden te wandelen of fietsen langs schitterende akkers en weilanden, natuurvriendelijke oevers of stukken bos en water. “De Slikken van Flakkee” zijn op circa 10 minuten fietsen gelegen en op slechts 15 autominuten treft u duinen en uitgestrekte Noordzeestranden in Ouddorp. Via de N59 zijn uitvalswegen naar Rotterdam, Breda en Middelburg binnen handbereik.