Zandpad 114
3241 GZ Middelharnis
T. 0187 84 47 31
welkom@hethuisvanjansen.nl
De Nieuwe Gooye Bwnr 38
3247 Dirksland
Koopsom
€ 365.000 v.o.n.
Prev
Next
Deel via
Neem contact
met mij op
Bekijk
alle foto's
& video's

Buitengewone kans in de laatste fase Oostvleugel De Nieuwe Gooye!

Door de aanhoudende vraag in wat wel de mooiste woonwijk van Nederland wordt genoemd, De Nieuwe Gooye, wordt opnieuw een nieuwe fase gerealiseerd! Oostvleugel is gelegen aan de rand van De Nieuwe Gooye. Wederom in de inmiddels befaamde tijdloze architectuur en luxueuze uitstraling met de bekende hoogwaardige en duurzame materiaalkeuze en comfortabele afwerkingen, zodat u straks duurzaam en energiezuinig kunt wonen. Denk aan keramische pannen, zinken hemelwaterafvoeren en vloerverwarming als hoofdverwarming in het gehele huis.
Bouwnummer 38 is bijzonder fraai gesitueerd met tuin op het zuiden en een kavel van maar liefst circa 338m2, de woning is reeds in aanbouw en de verwachte oplevering is in Q3 2019. Zie tekening/plattegrond onder documentatie.

Indeling 2/1 kapwoning bouwnummer 38

Begane grond: entreehal met meterkast, toilet en trapopgang. Ruime en lichte woonkamer met provisiekast en openslaande tuindeuren naar de achtertuin. Aansluitingen voor keuken zijn gerealiseerd.
1e verdieping: overloop, ouderslaapkamer, slaapkamer II en III en badkamer.
2e verdieping: via vaste trap, royaal open vertrek met cv-opstelling en witgoedaansluiting. Een indeling met meerdere slaapkamers en/of bergzolder is mogelijk.
Extra’s: stenen garage, heerlijke tuin op het zuiden.

Hebben wij uw interesse gewekt? Neem snel contact op voor het maken van een afspraak!

Perceel:

Kadastrale aanduiding: nader op te geven
Perceelgrootte: ca. 338 m2
Soort: volle eigendom
Tuinligging: op het zuiden

Opstallen:

Verwachte oplevering: Q3 2019
Bouwaard: traditionele projectbouw (Van den Nieuwendijk Bouw)
Isolatie: volledig
Woonoppervlakte: ca. 170 m2
Inhoud:  ca. 535 m3
Energielabel: A

Wegens enorm succes wordt woonwijk De Nieuwe Gooye uitgebreid! De wijk wordt geroemd om haar unieke uitstraling en tijdloze architectuur. De Nieuwe Gooye is een ontzettend mooie en ruim opgezette woonwijk geworden, waarbij veel aandacht is besteed aan water, groenpartijen en natuur. De Nieuwe Gooye is gelegen aan de zuidkant van Dirksland, waar een nieuw stukje Dirksland is gevormd, De Oostvleugel is gelegen aan de rand van de woonwijk. De Nieuwe Gooye is een prachtig project en zeer zeker Dirksland waardig!

Dirksland, een centraal gelegen dorp op Goeree-Overflakkee, kan worden getypeerd als vriendelijk en betrokken. De oude dorpskern beschikt over een groot aantal monumentale gevels, waarmee de rijke historie wordt benadrukt. Het dorp vervult een streekfunctie op het gebied van zorg met het gevestigde ziekenhuis. Ook de monumentale watertoren is een duidelijk herkenningspunt. Dirksland biedt diverse dagverswinkels als ambachtelijke slager, groentewinkel en bakker, maar ook een supermarkt en twee basisscholen. Op slechts enkele kilometers afstand, in het naastgelegen Middelharnis, treft u een royaal winkelaanbod van onder andere landelijke winkelketens en ook een ruime keuze uit middelbaar onderwijs. De natuur rondom Dirksland biedt mogelijkheden te wandelen of fietsen langs schitterende akkers en weilanden, natuurvriendelijke oevers of stukken bos en water. “De Slikken van Flakkee” zijn op circa 10 minuten fietsen gelegen en op slechts 15 autominuten treft u duinen en uitgestrekte Noordzeestranden in Ouddorp. Via de N59 zijn uitvalswegen naar Rotterdam, Breda en Middelburg binnen handbereik.