Zandpad 114
3241 GZ Middelharnis
T. 0187 84 47 31
welkom@hethuisvanjansen.nl
Everdinapolder 
3245 LW Sommelsdijk
Koopsom
vanaf € 265.000 v.o.n.
Prev
Next
Deel via
Neem contact
met mij op
Bekijk
alle foto's
& video's

Lommerrijk Leven, een groen welkom!

Altijd al uw eigen vrijstaande droomwoning willen realiseren? Op deze unieke bouwkavels bieden wij u deze kans op een wel heel erg aantrekkelijk plekje! Aan de rand van Sommelsdijk in een bijzonder groene en waterrijke omgeving zal Everdinapolder de overgang van het dorp naar het mooie polderlandschap gaan vormen.

Estate Invest presenteert het plan met 16 bouwkavels voor een 16-tal vrijstaande woningen. De kaveloppervlakten variëren van circa 700m2 tot 1.900m2. Samen met een door u te kiezen architect en aannemer neemt u zelf de beslissing over hoe uw droomhuis eruit gaat zien. Het bestemmingsplan is reeds vastgesteld, u kunt uw omgevingsvergunning direct aanvragen. Het plan zal met vele (fruit-)bomen, bosplantsoenen en zeer ruime opzet een unieke woonlocatie worden.

De prijslijst met oppervlakte en prijs per kavel treft u onder documentatie. De globale bouwvoorschriften treft u onder de kenmerken. Het gehele bestemmingsplan met haar bestemmingsplanregels is bij ons op te vragen. Heeft u interesse om aan De Boomgaard, De Lommerrijke Dorpsweg of Het Erf te bouwen? Bel ons dan snel voor nadere informatie en/of een vrijblijvend gesprek.

 

Perceel:

Kadastraal bekend: Sommelsdijk E 598 gedeeltelijk (nader uit te meten)
Perceelopp: van circa 700m2 tot 1.900m2
Soort: volle eigendom
Bestemming: Wonen (max één woning per perceel)

Globale bouwvoorschriften:

Bestemmingsplan Everdinapolder
Maximale bouw-/nokhoogte: 11,5 meter
Maximale goothoogte woning: 6 meter woning
Maximale goothoogte bijgebouw: 3 meter

Aan de rand van Sommelsdijk vormt Everdinapolder de overgang van het dorp naar het open polderlandschap. Door de vele (fruit-)bomen, de diverse bosplantsoenen en de zeer ruime opzet ontstaat er een prachtige groene dorpsrand. De Lommerrijke Dorpsweg die door het gehele plan loopt, geeft Everdinapolder een unieke sfeer.