Zandpad 114
3241 GZ Middelharnis
T. 0187 84 47 31
welkom@hethuisvanjansen.nl
Grondzeilerstraat 51
3255 CA Oude-Tonge
VERKOCHT
Prev
Next
Deel via
Neem contact
met mij op
Bekijk
alle foto's
& video's

Stijlvol, luxe en gloednieuw wonen aan de rand van Oude-Tonge!

Trots presenteren wij deze prachtige royale vrijstaande woning in Molenpolder, een unieke nieuwe woonwijk aan de rand van Oude-Tonge.

De statige woning is volledig gasloos, bijna energieneutraal én met bijzonder fraaie materialen afgewerkt! De woning is gelegen op een perceel van 349 m2 eigen grond, voorzien van een aangebouwde stenen garage inclusief oprit om te parkeren! Een knipoog naar de jaren ’30 aan buitenzijde, de uitstraling en afwerking binnenshuis bepaalt u gewoon nog helemaal zelf!

Indeling:

Begane grond: entreehal met technische kast (warmtepomp/boiler), meterkast, toilet en trapopgang. Open keuken waar u naar eigen smaak een inrichting kunt (laten) plaatsen. Lichte tuin-gerichte woonkamer met provisiekast en openslaande tuindeuren.
1e verdieping: overloop, 3 ruime slaapkamers. Badkamer in stijlvol ProCasa tegelwerk in eigentijds wit/antraciet kleurstelling en luxe sanitairpakket (wit Villeroy & Boch, serie Architecture) met inloopdouche, wastafel in meubel en closet. Ook aan luxe kranen en spiegel is gedacht.
2e verdieping: ruim open vertrek met o.a. witgoedaansluitingen. Een (slaapkamer-)indeling is prima mogelijk.
Extra’s: grote (200 liter) boiler, dichte trappen, luxe binnendeuren (stomp zonder bovenlicht), draadloze warmte-terug-win (wtw) bediening.

Molenpolder Oude-Tonge, eindelijk een wijk waarin jij je draai vindt!
Oplevering: in overleg, snelle oplevering mogelijk!

Perceel:

Kadastraal: sectie C, nummer 6198
Perceelgrootte: 349 m2
Soort: volle eigendom
Tuinligging: West

Opstallen:

Bouwjaar: 2020
Woonoppervlakte: 165 m2
Inhoud: 525 m3
Isolatie: volledig
Warmtepomp/boiler
Energielabel: A++
Bijgebouwen: aangebouwde stenen garage

De weg naar uw (t)huis! In Molenpolder zijn 100 woningen in diverse typen voor elke levensfase gerealiseerd, in de inmiddels befaamde hoogwaardige kwaliteit en superieure uitstraling van projectontwikkelaar Estate Invest. In Oude-Tonge zijn allerlei charmante straatjes met afwisselende gevels te vinden. Deze lijn is doorgetrokken in de ontwerpen van de nieuwe woningen. Het wordt een mix van eengezinswoningen, twee-onder-een-kapwoningen, levensloopbestendige woningen, vrijstaande woningen en bouwkavels.

Molenpolder is gelegen aan de buitenrand van het pittoreske Oude-Tonge. De locatie kenmerkt zich door aan de ene kant de openheid van de polder en aan de andere kant ligt de mooie haven van Oude-Tonge. Op een steenworp afstand ligt het veelzijdige centrum. Het unieke aan deze locatie is dat het een eigen karakter heeft. Het is omringt door ruimte maar heeft toch de geborgenheid van het dorp. Diverse faciliteiten zoals een ruim winkelaanbod, de weekmarkt, diverse horecagelegenheden, de jachthaven en diverse scholen zijn nabij beschikbaar. Oude Tonge beschikt ook over een modern bedrijventerrein. Op dit levendige bedrijventerrein hebben zich reeds vele succesvolle bedrijven gevestigd. Het vormt een belangrijk economisch middelpunt van het gehele gebied er rondom heen.

De weg naar de Molenpolder voelt ook echt als thuiskomen! Eerst kom je langs de authentieke molen over een fraaie groene laan. Langs een aantal prachtige villa’s buig je af naar het kenmerkende groene plein van het plan Molenpolder. Oude-Tonge ligt c.a. tien minuten van het knooppunt Hellegatsplein. Vanaf daar zijn Rotterdam, Antwerpen en Noord-Brabant gemakkelijk en snel te bereiken.