Zandpad 114
3241 GZ Middelharnis
T. 0187 84 47 31
welkom@hethuisvanjansen.nl
Haveloozeweg kavel 7
3247 GE Dirksland
Koopsom
€ 239.000 v.o.n.
Prev
Next
Deel via
Neem contact
met mij op
Bekijk
alle foto's
& video's

Altijd gewacht op de unieke kans uw eigen woning te realiseren op die bijzondere locatie? Namens onze opdrachtgever Estate Invest bieden wij u trots deze kans! Zeer fraai aan het water gesitueerde kavels met tuin op zuiden in een groene, waterrijke omgeving temidden van nieuwbouwwijk De Nieuwe Gooye.

De bebouwingsmogelijkheden zijn vastgelegd in het bestemmingsplan en beeldkwaliteitsplan Zuidrand. Beide plannen bieden volop vrijheid voor het ontwerp van uw vrijstaande woning.

Globale bebouwingsvoorschriften:

Hoofdgebouw:
Voorgevel georiënteerd op de openbare weg
Afstand voorgevel tot perceelsgrens bedraagt minimaal 5 meter
Diepte van het hoofdgebouw maximaal 15 meter
Goothoogte van het hoofdgebouw bedraagt maximaal 6 meter
Afstand van hoofdgebouw tot zijdelingse perceelsgrens minimaal 3 meter

Bijgebouw:
Goothoogte van aan- en bijgebouw maximaal 3 meter

Welstandsvrij:

Uniek aspect van deze kavels! Dit houdt in dat een bouwplan niet door de welstandscommissie behoeft te worden getoetst. Voor u de vrijheid om een woning te realiseren met de architectonische uitstraling die u voor ogen staat. U kunt uw creativiteit de vrije loop laten.

 

Percelen:

Haveloozeweg 7: ca 928 m2, koopsom € 239.000 v.o.n.

 

 

 

 

De Nieuwe Gooye is gelegen aan de zuidkant van Dirksland, waar een nieuw stukje Dirksland wordt gevormd. De Nieuwe Gooye is een prachtig project en zeer zeker Dirksland waardig.

Het totale gebied kenmerkt zich door veel ruimte, groen, water, wandelroutes, steigertjes en bruggetjes. Er is binnen het plan reeds een waterpartij met een oppervlakte van 4,5 ha gecreëerd en 2 ha bos is reeds aangeplant ten behoeve van een tweetal landgoederen. De beoogde infrastructuur is dusdanig ontworpen dat de gehele ontwikkeling door de zichtlijnen een relatie heeft met het water en de polder.