Zandpad 114
3241 GZ Middelharnis
T. 0187 84 47 31
welkom@hethuisvanjansen.nl
Molenpolder 
3255 Oude-Tonge
VERKOCHT
Prev
Next
Deel via
Neem contact
met mij op
Bekijk
alle foto's
& video's

Eindelijk een wijk waarin jij je draai vindt!

Trots presenteren wij namens onze opdrachtgever Estate Invest een uniek project, Molenpolder.
In Molenpolder zullen 100 woningen in diverse typen voor elke levensfase gerealiseerd worden. Uiteraard in de inmiddels befaamde hoogwaardige kwaliteit en superieure uitstraling van Estate Invest. In Oude-Tonge zijn allerlei charmante straatjes met afwisselende gevels te vinden. Deze lijn is doorgetrokken in de ontwerpen van de nieuwe woningen. Het wordt een mix van eengezinswoningen, twee-onder-een-kapwoningen, levensloopbestendige woningen, vrijstaande woningen en bouwkavels. Het project zal al volledig gasloos uitgevoerd worden, uitgangspunt hierbij is dat de woningen een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding zullen hebben.

Eengezinswoningen:

Hedendaagse woningen met een knipoog naar de jaren ’30. Iedere woning heeft wel iets speciaals! Indeling met riante woonkamer met provisiekast, open keuken, 3 slaapkamers en moderne badkamer op de eerste verdieping. Op de 2e verdieping is mogelijkheid extra kamer(s) te creëren en treft u de technische installaties. Diverse extra’s en uitbouwmogelijkheden bespreekbaar.
Prijzen vanaf € 272.500 v.o.n., kavel van 173 m2.

Twee-onder-een kapwoningen:

Wonen tussen groen en water met schitterende details in elke woning! Indelingen met riante woonkamer, open keuken, 3 slaapkamers en moderne badkamer op de eerste verdieping. Op de 2e verdieping is mogelijkheid extra kamer(s) te creëren en treft u de technische installaties. Heerlijke tuinen en een garage geven zorgeloos buitenplezier! Diverse extra’s en uitbouwmogelijkheden bespreekbaar.
Prijzen vanaf € 342.500 v.o.n., kavels van 221 tot 364m2

Levensloopbestendige woningen:

Perfect voor elke levensfase met het complete woonprogramma op de begane grond! Indelingen met riante woonkamer, open keuken, slaapkamer, badkamer en witgoedkast op de begane grond. Op de verdieping een extra slaapkamer en de technische installaties. Heerlijke tuinen geven zorgeloos buitenplezier! Diverse extra’s en uitbouwmogelijkheden bespreekbaar.

Vrijstaande woning:

Fraai afgewerkte woning in klassieke sfeer!Indelingen met riante woonkamer, open keuken, 3 slaapkamers en moderne badkamer op de eerste verdieping. Op de 2e verdieping is mogelijkheid extra kamer(s) te creëren en treft u de technische installaties. Heerlijke tuinen en een garage geven zorgeloos buitenplezier! Diverse extra’s en uitbouwmogelijkheden bespreekbaar.
Prijzen vanaf € 465.000 v.o.n., kavels van 348 en 437m2

Bouwkavels:

Voor eenieder met eigen ideeën de mogelijkheid om zelf een woning geheel naar eigen wensen en keuze te (laten) bouwen! De kavels zijn fraai gesitueerd aan het water.
Prijzen vanaf € 197.000 v.o.n., kavels van 430 tot 459m2

Perceel:

Kadastraal: nader op te geven
Soort: volledig eigendom
Perceeloppervlakte: eengezinswoningen vanaf circa 124 m2 tot circa 273 m2
2/1 kapwoningen vanaf circa 221 m2 tot circa 364 m2
levensloopbestendige woning vanaf circa 164m2 tot circa 271m2
vrijstaande woningen vanaf circa 348m2 tot circa 437m2
bouwkavels vanaf circa 430m2 tot circa 459m2
Tuinligging: divers

Opstallen:

Bouwjaar: 2020

Oplevering: Q3/4 2020
Woonoppervlakte: vanaf circa 150m2
Inhoud: vanaf circa 450m3
Energielabel: A++
Isolatie: volledig
Verwarming: vloerverwarming geheel middels warmtepomp

De weg naar uw (t)huis

De weg naar de Molenpolder voelt ook echt als thuiskomen! Eerst kom je langs de authentieke molen over een fraaie groene laan. Langs een aantal prachtige villa’s buig je af naar het kenmerkende groene plein van het plan Molenpolder. Oude-Tonge ligt c.a. tien minuten van het knooppunt Hellegatsplein. Vanaf daar zijn Rotterdam, Antwerpen en Noord-Brabant gemakkelijk en snel te bereiken.

De molenpolder is gelegen aan de buitenrand van het pittoreske Oude-Tonge. De locatie kenmerkt zich door aan de ene kant de openheid van de polder en aan de andere kant ligt de mooie haven van Oude-Tonge. Op een steenworp afstand ligt het veelzijdige centrum. Het unieke aan deze locatie is dat het een eigen karakter heeft. Het is omringt door ruimte maar heeft toch de geborgenheid van het dorp. Diverse faciliteiten zoals een ruim winkelaanbod, de weekmarkt, diverse horecagelegenheden, de jachthaven en diverse scholen zijn nabij beschikbaar. Oude Tonge beschikt ook over een modern bedrijventerrein. Op dit levendige bedrijventerrein hebben zich reeds vele succesvolle bedrijven gevestigd. Het vormt een belangrijk economisch middelpunt van het gehele gebied er rondom heen.