Zandpad 114
3241 GZ Middelharnis
T. 0187 84 47 31
welkom@hethuisvanjansen.nl
Parel van de Delta 16
3241 EB Middelharnis
VERKOCHT
Prev
Next
Deel via
Neem contact
met mij op
Bekijk
alle foto's
& video's

En of De Parel weer gaat schitteren …

Luxe gelijkvloers wonen aan de haven van Middelharnis? Pak de laatste kans in het juweeltje “Parel van de Delta”!
Een meer dan markante entree vanuit de haven! In aanbouw zijnde appartementen, uniek gelegen direct aan de haven van Middelharnis! Het complex is een ontwerp van de befaamde architect Friso Woudstra en zal naadloos aansluiten op de authentieke bouw aan het charmante Vingerling. Er worden 17 appartementen en 3 penthouses met een ondergrondse parkeergarage gerealiseerd. Stuk voor stuk royale appartementen, allen met royale balkons/terrassen, één privé parkeerplaats én schitterend uitzicht op de haven!

Appartement 16

Een zeer luxueus appartement met allure op de hoek van “De Parel van de Delta” op de 2e verdieping, hierdoor heeft het appartement en prachtig en uniek uitzicht! Het appartement meet maar liefst circa 160 m2 met onder andere een royale living, keuken, drie slaapkamers, twee badkamers, een werkkamer, toilet, berging en heerlijk terras. De werkkamer kan eventueel ook als extra slaapkamer dienen. De hoogwaardig afgewerkte badkamer beschikt over een royaal ligbad, prachtige dubbele wastafel en moderne inloopdouche. De royale living grenst aan het zonnig gelegen balkom waar u kunt genieten van het uitzicht over de haven van Middelharnis. Vanuit de centrale entreehal op de begane grond kunt u middels lift en trap naar de tweede verdieping en de ondergrondse kelder met uw afsluitbare berging en privé parkeerplaats. Kortom, luxe gelijkvloers wooncomfort op een uniek stukje Middelharnis!

Bel ons voor een vrijblijvend gesprek op ons kantoor!

Perceel:

Kadastraal: nader op te geven
Soort: volledig eigendom
Terrasligging: Oost

Opstallen:

Bouwjaar: 2019
Woonoppervlakte: circa 160 m2
Inhoud: circa 485 m3
Isolatie: volledig
Verwarming: warmtepomp (gasloos)

De ligging van het complex is werkelijk subliem; midden in het historische havengebied van Middelharnis met uitzicht over de sfeervolle jachthaven. Deze markante plek vormt de toegangspoort van Middelharnis, een unieke woonlocatie!

Dankzij de ligging in het middel van het eiland en de aanwezigheid van een winkelbestand, vervult Middelharnis een centrumfunctie op het eiland Goeree-Overflakkee.

Het gezellige winkelcentrum D’n Diek omvat een zeer ruim winkelaanbod die op en rond de charmante winkeldijk te vinden zijn. De Parel van de Delta is gesitueerd middenin het historische havengebied van Middelharnis. De haven beschikt over een sfeervolle jachthaven welke toegang geeft tot het Haringvliet. Hier zijn diverse kwalitatief goede restaurants te vinden en de oude pakhuizen in en rondom het havengebied laten de rijke historie van Middelharnis zien. Een werkelijk prachtige en uniek plek om te wonen.