Zandpad 114
3241 GZ Middelharnis
T. 0187 84 47 31
welkom@hethuisvanjansen.nl
Peuterdijk 50
3249 AW Herkingen
Koopsom
Prijs op aanvraag
Prev
Next
Deel via
Neem contact
met mij op
Bekijk
alle foto's
& video's

Park Zeedijk, dichtbij de natuur!

Luxe, comfortabele & duurzame recreatievilla’s in een wel heel prachtige omgeving, dat is Park Zeedijk! Aan de rand van het eiland Goeree-Overflakkee tussen twee natuurgebieden en op een steenworp van de Grevelingen gelegen, worden 77 luxe recreatiewoningen op ruime kavels eigen grond gerealiseerd. Ideaal als vakantiewoning of een goede belegging in het recreatieve segment.

In een drietal types woningen met ieder haar eigen charme kunt u volledig tot rust komen. In de reeds gerealiseerde modelwoningen kunt u nu al de prachtige omgeving en het ultieme Park Zeedijk gevoel ervaren! De woning krijgt eventueel uw eigen stijl met mogelijkheden voor een duurzaam pakket en diverse interieurpakketten!

Villa type A: royale 5 persoons woning, stijlvolle glazen wand met doorkijk haard voor binnen- en buitenplezier, schuifpui naar het terras, ruime masterbedroom en badkamer
Villa type B: royale 6 persoon woning, fraaie glazen wanden met schuifpui, gashaard, 3 slaapkamers waarvan 1 met eigen badkamer
Villa type C: luxe 5 persoons woning, keuken met luxe kookeiland, woonkamer maar liefst 6,5m hoog, twee slaapkamers met elk hun eigen badkamer, terras met sierlijke pergola

Hebben wij u geprikkeld? Kijk zeker voor nadere informatie op www.parkzeedijk.nl of bel ons voor een vrijblijvende afspraak. Graag tot ziens op Park Zeedijk, dichtbij de natuur!

Perceel:

Kaveloppervlakten: van ca 300m2 tot ca 650m2
Soort: volle eigendom
Parkeren: op eigen kavel

Recreatievilla:

Woonoppervlakten: van ca 55m2 tot ca 70m2
Bouwjaar: 2019
Extra’s: duurzaam pakket en interieurpakketten

 

Park Zeedijk is gelegen aan de rand van het mooie eiland Goeree-Overflakkee, tussen twee natuurgebieden en op een steenworp afstand van de Grevelingen. Het aangrenzende natuurgebied is doorgetrokken in Park Zeedijk waar 77 luxe recreatiewoningen worden gerealiseerd op ruime kavels.

Op een steenworp afstand van Park Zeedijk ligt het meest uitgestrekte natuurgebied van Goeree-Overflakkee, de Slikken van Flakkee. Zo’n 1500 ha groot met een kustlengte van ca 20 km met ruige vegetatie met bos, struiken en natte natuur, waarin talloze bijzondere planten en dieren een plek om te leven vinden. Geweldige wandel- en fietsroutes zijn uitgestippeld langs vogelkijkhutten met uitzicht over Grevelingen. De kans is groot dat u veldleeuweriken, strandplevier, dwergstern en zelfs flamingo’s, heckrunderen of fjordenpaarden  ziet.

Overige bezienswaardigheden als De Oude Dee, de jachthavens van Herkingen, de golfbaan Cahtarinenburg, Faunapark Flakkee, zeehondenopvang A Seal en het noordzeestrand met haar duingebieden en natuurgebied De Kwade Hoek zijn nabij!