Zandpad 114
3241 GZ Middelharnis
T. 0187 84 47 31
welkom@hethuisvanjansen.nl
Prinses Marijkestraat 16B
3251 XP Stellendam
Vraagprijs
€ 199.000 k.k.
Prev
Next
Deel via
Neem contact
met mij op
Bekijk
alle foto's
& video's

Modern, onderhoudsvrij appartement in hartje Stellendam!

Op zoek naar een ruim en modern 3-kamer appartement? Dan bent u hier aan het juiste adres…! Aan licht en ruimte geen gebrek, dankzij de fraaie vormgeving en grootte van ruim 100 m2! Het royale appartement bevindt zich op de 1e woonlaag, is perfect is afgewerkt en van alle gemakken voorzien. Let bijvoorbeeld op de luxe, moderne keuken of de eigentijdse badkamer met ligbad. Direct boven de winkels is dit appartement uiterst prettig gelegen. Zo treft u op loopafstand allerhande voorzieningen. Het appartement bevat tevens een afsluitbare (fietsen-)berging op de begane grond van het complex. De patio biedt de entree tot het appartement en geeft de mogelijkheid tot knus buitenplezier.

Indeling

Woonlaag: entreehal met meterkast, toilet, en toegang tot alle kamers. Sfeervolle, lichte woonkamer met mogelijkheid tot ruime eethoek en moderne keuken. Slaapkamer I & II, volledig afgewerkt met keurige laminaatvloer, extra opbergruimte en badkamer met ligbad, inloopdouche en wastafel.
Extra’s: patio gelegen op het zonnige zuidwesten, afsluitbare (fietsen-)berging, een garagebox op de begane grond van het complex is separaat aan te kopen voor  € 19.000 k.k.

Matenlijst:

Hal: 7.35 x 1.25
Woonkamer: ca. 40 m2
Keuken: 3.90 x 2.45
Badkamer: 3.90 x 2.15
Opberg/was ruimte: ca. 6 m2

Slaapkamer I: 3.50 x 3.00
Slaapkamer II: 5.10 x 2.75

Oplevering: in overleg.

Appartementsrecht:

Appartement: Stellendam, B, 4255, A12
Garage: Stellendam, B, 4255, A18

Opstal:

Bouwjaar: 2008
Inhoud: 350m3
Woonoppervlakte: 100m2
Energielabel: A
Isolatie: volledig
CV: Nefit HR
Patioligging: zuidwest
VvE bijdrage: € 75,38 per maand (2019)
Bijgebouwen: (fietsen-)berging inclusief,
garagebox separaat aan te kopen
(B 4255 A18, vraagprijs € 19.000 k.k., VvE € 5,22 pand)

Direct aan het gezellige winkelplein temidden van de dorpskern Stellendam! Diverse winkels als Plus Supermarkt, Viskil Bloemsierkunst en Euronics Jaap Boone Witgoed met postloket op een steenworp dus. De haven, molen en natuurgebied “Scheelhoek” met haar geweldige vogelobservatorium.

Een uniek houten ei bedoeld als vogelobservatorium in Stellendam is in 2019 geopend. Het 14 meter lange ei met een diameter van 9 meter is een vogelkijkhut waar bezoekers op een hele bijzondere plek in de natuur het Haringvliet van dichtbij en op een andere manier beleven. De hoofdconstructie van het ei bestaat uit onbewerkt hout in een patroon van enorme wiebertjes. Het ei ligt op zijn kant buitendijks. Bezoekers kunnen via een beschut pad naar het eiland lopen. Het onderste deel van het ei is gemaakt van Accoya®houten balken. Dit deel van het ei kan door bijvoorbeeld getijdewisselingen onder water komen te staan. De Accoya®houten balken hebben een lengte variërend van 1.70 meter tot 2 meter en zijn 120 mm breed en 27 tot 30 centimeter hoog. Het gedeelte van het ei dat boven water blijft is gemaakt van vurenhout. Zeer bijzonder is de verbinding tussen de balken van het ei. Hiervoor zijn deuvels gebruikt. Een deuvelverbinding bestaat uit houten pennen die de balken op een onzichtbare wijze verbindt. De afmetingen van de deuvels variëren van 40 mm tot 40 centimeter; afhankelijk van de verbinding die moet worden gemaakt. In totaal zijn er duizenden deuvels gebruikt. De deuvels zijn van vurenhout dat bij vocht uitzet waardoor de constructie nog vaster komt te staan. Naast de deuvels worden er voor de verbinding ook lijm en houtdraag bouten gebruikt. Het ei heeft op de begane grond een vloer en op 2.5 meter hoogte een verdiepingsvloer van hout met een betonlaag. Vanaf deze hoogte kunnen bezoekers uitstekend de vele vogels spotten. Bovenop het ei komt een overkapping van riet.