Zandpad 114
3241 GZ Middelharnis
T. 0187 84 47 31
welkom@hethuisvanjansen.nl
Vroonweg 10
3247 CG Dirksland

vanaf € 75 pm2 excl btw
Prev
Next
Deel via
Neem contact
met mij op
Bekijk
alle foto's
& video's

“De Vroon”, de landbouwhuishoudschool van weleer, uw bedrijfsruimte van nu?

Multifunctionele bedrijfsruimte, prettig gelegen aan de rand van Dirksland! Goede bereikbaarheid, parkeergelegenheid op eigen terrein en een fraaie eigen entree zijn zomaar wat pluspunten! Een royale kantoormogelijkheid, maar zeker ook uw zorgactiviteit vindt hier een fraai onderdak, er is thans reeds een fysiopraktijk gevestigd in het pand.

Bedrijfsruimte:

De totale beschikbare vloeroppervlakte bedraagt maar liefst circa 1.000m2, hetgeen eenvoudig in compartimenten te scheiden is. Huurruimte wordt dan ook in diverse afmetingen aangeboden. De indeling, oftewel samenvoegen of splitsen, is flexibel en bespreekbaar. Het pand beschikt over een tweetal entree’s, waarvan thans een entree in gebruik is. Uw eigen entree als professioneel visitekaartje behoort dus tot de mogelijkheden. Eventuele wijzigingen / afwerkingen zijn in nader overleg.

VVO:

A: ca 290m2
B: ca 80m2 inclusief pantry
C: ca 200m2 inclusief toiletgroep/hal
D: ca 420m2 inclusief eigen entree, pantry en toiletgroep

Een plattegrond met de ruimten treft u onder de knop “Documentatie”.

Oplevering: in overleg, per direct beschikbaar.

Perceel:

Kadastraal: B 5020/4214
Perceelgrootte: totaal 3.770m2

Opstal:

Bouwjaar: 1963
Renovatie-/aanbouwjaar: 1996
Totaal VVO object: ca 1.550m2

“De Vroon” een huishoudschool van weleer, later het pand waarin TBP huisvestte, is zeer gunstig gelegen in een groene omgeving. Aan de rand van het dorp, goed bereikbaar en met voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Diverse zorgverleners als het Van Weel Bethesda ziekenhuis, tandarts, huisarts, apotheek zijn in de directe omgeving. Een fysiopraktijk is reeds in het pand gehuisvest.