Zandpad 114
3241 GZ Middelharnis
T. 0187 84 47 31
welkom@hethuisvanjansen.nl
Wiekenas 22
3255 CB Oude-Tonge
Vraagprijs
€ 259.000 k.k.
Prev
Next
Deel via
Neem contact
met mij op
Bekijk
alle foto's
& video's

Eindelijk een wijk waarin jij je draai vindt!

Trots presenteren wij deze in aanbouw zijnde royale eengezinswoning in Molenpolder, een unieke woonwijk.
In Molenpolder zullen 100 woningen in diverse typen voor elke levensfase gerealiseerd worden, in de inmiddels befaamde hoogwaardige kwaliteit en superieure uitstraling van projectontwikkelaar Estate Invest. In Oude-Tonge zijn allerlei charmante straatjes met afwisselende gevels te vinden. Deze lijn is doorgetrokken in de ontwerpen van de nieuwe woningen. Het wordt een mix van eengezinswoningen, twee-onder-een-kapwoningen, levensloopbestendige woningen, vrijstaande woningen en bouwkavels. Het project zal al volledig gasloos uitgevoerd worden, uitgangspunt hierbij is dat de woningen een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding zullen hebben. Het fraaie blokje eengezinswoningen aan de Wiekenas geeft een knipoog naar de jaren ’30 aan buitenzijde, én de uitstraling binnenshuis bepaalt u gewoon nog helemaal zelf!

Indeling Wiekenas 22 (bouwnummer 9):

Begane grond: entreehal met technische kast (warmtepomp/boiler), meterkast, toilet en trapopgang. Open keuken waar u naar eigen smaak een inrichting kunt (laten) plaatsen. Lichte tuingerichte woonkamer met provisiekast en tuindeur.
1e Verdieping: overloop, 3 ruime slaapkamers. Badkamer in stijlvol ProCasa tegelwerk in eigentijds wit/antraciet kleurstelling en luxe sanitairpakket (wit Villeroy & Boch, serie Architecture) met inloopdouche, wastafel in meubel en closet. Ook aan luxe kranen en spiegel is gedacht.
2e Verdieping:  ruim open vertrek met o.a. witgoedaansluitingen. Een (slaapkamer-)indeling is prima mogelijk.
Extra’s: grote (200l) boiler, dichte trappen, luxe binnendeuren (stomp zonder bovenlicht), draadloze wtw bediening,

Oplevering: Q3/4 2020 verwacht

Perceel:

Kadastraal: sectie C, nummer 6229
Perceelgrootte: circa 143 m2
Soort: volle eigendom
Tuinligging: Noord

Opstallen:

Bouwjaar: 2020
Woonoppervlakte: 120 m2
Inhoud: 440 m3
Isolatie: volledig
Warmtepomp/boiler: 200 liter boiler
Energielabel: A++
Bijgebouwen: houten berging

De weg naar uw (t)huis

De weg naar de Molenpolder voelt ook echt als thuiskomen! Eerst kom je langs de authentieke molen over een fraaie groene laan. Langs een aantal prachtige villa’s buig je af naar het kenmerkende groene plein van het plan Molenpolder. Oude-Tonge ligt c.a. tien minuten van het knooppunt Hellegatsplein. Vanaf daar zijn Rotterdam, Antwerpen en Noord-Brabant gemakkelijk en snel te bereiken.

De molenpolder is gelegen aan de buitenrand van het pittoreske Oude-Tonge. De locatie kenmerkt zich door aan de ene kant de openheid van de polder en aan de andere kant ligt de mooie haven van Oude-Tonge. Op een steenworp afstand ligt het veelzijdige centrum. Het unieke aan deze locatie is dat het een eigen karakter heeft. Het is omringt door ruimte maar heeft toch de geborgenheid van het dorp. Diverse faciliteiten zoals een ruim winkelaanbod, de weekmarkt, diverse horecagelegenheden, de jachthaven en diverse scholen zijn nabij beschikbaar. Oude Tonge beschikt ook over een modern bedrijventerrein. Op dit levendige bedrijventerrein hebben zich reeds vele succesvolle bedrijven gevestigd. Het vormt een belangrijk economisch middelpunt van het gehele gebied er rondom heen.