Zandpad 114
3241 GZ Middelharnis
T. 0187 84 47 31
welkom@hethuisvanjansen.nl
Winterstraat 5
3247 CH Dirksland
VERKOCHT
Prev
Next
Deel via
Neem contact
met mij op
Bekijk
alle foto's
& video's

Wonen, werken en meer … Charmant pand op markante plek!

Voor eenieder die van ruimte geen genoeg kan krijgen, is dit een wel heel aantrekkelijk pand! Het charmante “torentje” van dit pand kent u vast wel, het pand ligt temidden van het dorpscentrum en heeft dan ook de bestemming “centrum”, zodat zowel wonen, detailhandel als kantoorgebruik tot de mogelijkheden behoort! Op dit moment is het pand in gebruik als kantoor, voorheen was hier detailhandel gevestigd en werd het pand op de verdieping bewoond, de aansluitpunten/voorzieningen zijn dan ook al aanwezig en ook een tweetal toegangen. Het object is tevens voorzien van een aangebouwde garage met verdieping en een gezellige tuin / patio.

Indeling:

Begane grond: entreehal, winkel / kantoor (thans diverse kantoorruimten), toiletgroep, keuken/kantine en toegang berging en garage. Separate entree met trapopgang.
Verdieping: hal/overloop, woonkamer met sfeervol torentje (thans diverse kantoorruimten), badkamer met ligbad, douche, toilet en wastafel. Vijf slaapkamers (thans kantoorruimten). Binnenserre met lichtkoepels, vaste kastruimte, was-/cv-kast.
Extra’s: aangebouwde garage met verdieping, gezellige tuin / patio op het zuidwesten

Perceel:

Kadastraal bekend: Dirksland
Sectie: B
Nummer: 2856
Soort: volle eigendom
Perceelgrootte: 352m2

Opstal:

Bouwjaar: 1920
Inhoud: 790m2
BVO: 270m2
Isolatie: dak en grotendeels beglazing
CV: Remeha Avanta 35C
Energielabel:

Temidden van het gezellige dorpscentrum van Dirksland! Dirksland, een centraal gelegen dorp op Goeree-Overflakkee, kan worden getypeerd als vriendelijk en betrokken. De oude dorpskern beschikt over een groot aantal monumentale gevels, waarmee de rijke historie wordt benadrukt. Het dorp vervult een streekfunctie op het gebied van zorg met het gevestigde ziekenhuis. Ook de monumentale watertoren is een duidelijk herkenningspunt. Dirksland biedt diverse dagverswinkels als ambachtelijke slager, groentewinkel en bakker, maar ook een supermarkt en twee basisscholen. Op slechts enkele kilometers afstand, in het naastgelegen Middelharnis, treft u een royaal winkelaanbod van onder andere landelijke winkelketens en ook een ruime keuze uit middelbaar onderwijs. De natuur rondom Dirksland biedt mogelijkheden te wandelen of fietsen langs schitterende akkers en weilanden, natuurvriendelijke oevers of stukken bos en water. “De Slikken van Flakkee” zijn op circa 10 minuten fietsen gelegen en op slechts 15 autominuten treft u duinen en uitgestrekte Noordzeestranden in Ouddorp. Via de N59 zijn uitvalswegen naar Rotterdam, Breda en Middelburg binnen handbereik.