Time to sparkle!

Wellicht dat u mij, Amber van Heukelen, ondertussen al eens op ons kantoor op D’n Diek bent tegengekomen of aan de telefoon hebt gehad. Ik ben niet altijd aanwezig omdat ik nog met mijn neus in de studieboeken zit, naast mijn studie ben ik echter regelmatig office assistente bij Het Huis van Jansen en wijs ik u graag de weg naar uw nieuwe (t)huis!

Amber
scroll
A

Maar eerst.. even kennismaken!

Klantcontact, iets waar ik vrolijk van word!

Met mijn vader actief in het vastgoed is de interesse hierin me met de paplepel ingegoten. Ik heb interesse in architectuur, bouwkunde, maar ook de juridische kant triggert me. Bij Het Huis van Jansen kan ik deze disciplines in de praktijk ervaren en ontdekken.

Jong geleerd is oud gedaan!

Ik vind het heerlijk om al werkervaring op te doen. Mijn sociale en communicatieve vaardigheden zijn gelukkig al goed ontwikkeld. Ontzettend leuk dus om klantcontact te hebben en uw bezichtiging of taxatie in te plannen. Vanuit kantoor werk ik aan de presentatie van uw (t)huis op onze website en socials.

Geboren in het buitengebied van Middelharnis en getogen in De Nieuwe Gooye te Dirksland, oftewel de mooiste wijk van Nederland (?!), vertel ik u graag over ons mooie eiland.

Verhuizen begint bij Het Huis van Jansen! Van harte welkom