Het huis van Jansen

Styling tips

In een handomdraai een stijlvol (t)huis

De Dames van Jansen geven graag styling tips om uw huis zo fotogeniek mogelijk te maken voor de verkoop. Met een paar eenvoudige interieuradviezen creëert u in een handomdraai een heerlijk stijlvol (t)huis. Nu al meteen proberen?

do’s and dont’s

Wij geven u graag een paar “do’s and don’ts”! Heel belangrijk: kies één stijl waarin u zich prettig voelt. Of dat nu landelijk, klassiek of juist heel stoer of glamour is, het is allemaal prachtig als u het maar consequent doorvoert. Dus niet in één vertrek, maar bij voorkeur door het gehele huis dezelfde woonstijl. Beperk zeker ook de kleuren, laat slechts een paar basiskleuren steeds terugkomen in behang, stoffering, meubelstukken en accessoires. Materiaalgebruik doet de rest, een heerlijke dikke velvet stof geeft bijvoorbeeld direct warmte en een luxe uitstraling, prachtig in combinatie met de stijlvolle goud, brons en marmerlook. Natuurlijke warme materialen als robuust hout en naturel leder passen weer perfect bij de hedendaagse stoere stijl met bijvoorbeeld metalen taatsdeuren. Accenten kunnen met een opvallend druk behangpatroon op één muur of juist een bijzonder gaaf vloerkleed.

Onze gouden tip .. “less is more”!

Kritisch

Verzamelen is meer dan menselijk, maar kijk zo nu en dan eens kritisch rond wat echt functioneel is of iets aan de sfeer toevoegt. Groepeer wat mooie accessoires, fotolijstjes of planten op slechts een paar plekjes en haal de rest eens weg… Wat een heerlijke rust, experimenteer maar eens!

A TOUCH OF GOLD

We spotten tegenwoordig gouden details in elk interieur! Goud accentueert meubels, omlijst spiegels en decoreert lampen. Goud geeft een exclusief tintje, maar is zeker ook perfect te combineren in een stoere, robuuste of industriële woonstijl. Ook in het scandinavische wonen van nu een gave toevoeging!

Wij zeggen … experimenteer maar eens … negeren is zilver, toepassen is goud!