Time to sparkle!

Sinds 2016 een vast gezicht bij Het Huis van Jansen en inmiddels ook register Makelaar-Taxateur. Iedere dag ga ik met veel plezier en enthousiasme naar mijn ”werk” en voel ik me helemaal thuis in de makelaardij. Als geboren ”Flakeenaar” is het natuurlijk een luxe dat ik dagelijks aan de slag mag in de mooiste woningen én op de mooiste plekjes van Goeree-Overflakkee!

Mareille
scroll
M

”Never a dull moment!”

Iedereen heeft wel een idee bij het beroep ”makelaar” of ”taxateur”. Ik spreek uit ervaring als ik zeg dat dit beroep echter veel meer is dan alleen huizen verkopen, aankopen of taxeren. Iedere dag weer mag ik mensen helpen of bijstaan bij een bijzonder moment in hun leven. Ik verkoop niet alleen woningen, ik verkoop een nieuw thuis, een nieuwe start of een droom die eindelijk uitkomt! Een prachtig beroep waarvan ik nog steeds iedere dag heel veel energie krijg!

Werken op G-O, een waar feestje!

En wat is er mooier dan je beroep uit te mogen oefenen op het prachtige Goeree-Overflakkee, letterlijk ”mijn eiland”. Geboren en getogen hier op Goeree-Overflakkee ken ik het eiland dan ook letterlijk van voor tot achter en geniet ik nog steeds iedere dag van alle mooie plekjes en de mooie, unieke panden die onze gemeente te bieden heeft!

Ik ben inmiddels geen ”onbekend” gezicht meer bij Het Huis van Jansen en de kans is dan ook groot dat u mij al eens ”voorbij” hebt zien komen. Ook in de toekomst hoop ik nog veel meer mensen, verkopers en kopers blij te mogen maken. Juist in de huidige woningmarkt help ik u graag met veel passie, deskundigheid en persoonlijke aandacht bij het verkopen, aankopen of taxeren van uw woning en maak ik ook met u graag nader kennis!

Tot ziens… in uw (droom-)woning!