Value your Home

Elke woning is uniek en daarmee ook de tijd die aan de taxatie wordt besteed. Wij hanteren daarom maatwerktarieven, maar scherp zijn onze tarieven zeker! Juist omdat taxeren onze core business is, en wij onze kosten zo laag mogelijk houden. Wij doen u graag een vrijblijvende aanbieding.

Tarieven & Werkgebied
scroll
T

”Price is what you pay, value is what you get!”

MAATWERK TARIEVEN

Juist omdat elk huis anders is, is een opname niet in een standaard tijd te gieten. Wij hanteren daarom maatwerktarieven, maar scherp zijn onze tarieven zeker! Juist omdat taxeren onze core business is, en wij onze kosten zo laag mogelijk houden.

ALL-IN PRIJS

Voor de taxatie doen wij een opname ter plaatse en hebben wij stukken uit bijvoorbeeld het Kadaster, van de VvE en soms ook van de gemeente nodig. Ook het valideren bij het NWWI heeft een prijskaartje, wij hanteren echter all-in prijzen, zodat u van tevoren weet wat er op uw taxatiefactuur komt. Geen verrassingen door onze kilometers, een extra benodigd stuk of de btw.

Werkgebied

Wij taxeren woningen in de gehele gemeente Goeree-Overflakkee

Achthuizen, Ooltgensplaat, Den Bommel, Oude-Tonge, Nieuwe-Tonge, Stad aan ’t Haringvliet, Middelharnis, Sommelsdijk, Dirksland, Herkingen, Melissant, Stellendam, Goedereede, Ouddorp

Let’s value your home!