Klanten aan het woord

Bert & Yvonne

ALS VLISSINGEN EN AMSTERDAM SAMENKOMEN, WAAR KAN DAT ZIJN?

In Sommelsdijk natuurlijk! Zo kochten Bert & Yvonne, na een periode in Almere gewoond te hebben, eind jaren ’90 een nieuwbouwwoning in de Westplaat te Sommelsdijk. Bert is “de man” achter Aquality te Stellendam en Yvonne is wellicht al een bekend gezicht voor u vanuit haar zorgfunctie in Vroonlande. Al snel werd de nieuwbouwwoning aan de Frederik van Eedenstraat hun echte thuis, en werd hier hun vierde dochter geboren. De kinderen groeiden op en uiteindelijk vlogen de eerste voorzichtig weer uit.

De ruime 2/1 kapwoning mocht dan ook een fikse vergroting, diverse moderniseringen zoals een luxe nieuwe keuken, maar ook een elektrisch oplaadpunt voor de auto, in de jaren met het gezin ondergaan.

scroll

Van kavel naar villa!

Toch is elke fase in het leven ook onderhevig aan nieuwe woonwensen, zo ondervonden ook Bert en Yvonne na dik 20 jaar. Het trok hen enorm om echt in duurzaamheid te verdiepen en aan de slag te gaan. De relatief jonge woonwijk verruilen voor de Sommelsdijkse polder gaf de doorslag. Toen er een viertal bouwkavels in de Sommelsdijkse polder uitgegeven werden, waren ze er als “de kippen” bij.

Diverse technische snufjes ten behoeve van zelfvoorziening op het gebied van energiezuinigheid en duurzaamheid zouden in hun droomhuis verwezenlijkt kunnen worden. Al snel ontstond het ontwerp van een prachtige modern uitgevoerde schuurwoning van Finnhouse, welke niet alleen optimaal tot zijn recht komt in de omgeving, maar ook al geheel gasloos is, en voorzien is van onder andere een bron verwarmde warmtepomp en zonnepanelen. De nieuwbouw werd in eigen beheer gebouwd met lokale bedrijven zoals onder andere Andre Kooijman en Leo Kalle Timmerwerken, Installatiebedrijf Wim de Jong en Wetec.

En nu?

WIJ ZIJN TROTS

“Het Huis van Jansen mocht zowel bij de aankoop van de kavel als bij de verkoop van de 2/1 kapwoning begeleiden. Twee heel verschillende trajecten, welke met een bijzonder leuke samenwerking op persoonlijke wijze met goede afspraken en adviezen tot een mooi resultaat mochten leiden.” Kortom, fijn en vlot verlopen, de verkoop van de 2/1 kapwoning was al na één maand een feit!

Ook uw huis verkopen